Va invit sa admirati frumosul, asa cum il vad eu. Priviti una dintre bijuteriile create de mine si incercati sa vedeti ce am vazut si eu - o floare, o frunza, o zi de toamna, un ochi albastru sau o simpla poezie.
M-as bucura sa-mi scrieti un comentariu pe blog sau pe mail la pretioase@yahoo.com



joi, 16 decembrie 2010

Rabdarea iubirii

Imi place sa desenez, sa fac bijuterii, sa spun bancuri ca sa-i aud pe cei din jur cum rad si imi place sa scriu... Nu am scris demult. In liceu scriam poezii ca mai toti adolescentii cu ceva sensibilitate. Am scris cand m-am indragostit, cand m-a parasit, cand nu m-a vazut sau cand nu am inteles ce se intampla in jur.
Cam cu un an in urma am inceput sa scriu un roman. Ei, ce gand maret! A pornit de la o idee care tot crestea in mintea mea asa ca a trebuit sa scriu. Apoi nimic. Am uitat de el pana azi cand am stat de vorba cu Ela si m-a incurajat sa-l scot la lumina si daca cineva va fi curios cum se continua povestea inceputa, atunci trebuie sa o gandesc mai departe :)
Romanul caruia i-am spus "Rabdarea iubirii" va fi publicat pe blogul http://primulroman.blogspot.com/2010/12/capitolul-i-accidentul.html si il puteti accesa si din acest blog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu